svētdiena, 2013. gada 15. septembris

Nu jau viss ir savādāk

Sveika, sen neredzētā tauta!
Pēc vairāk nekā gada pārtraukuma atcerējos arī par šo vietiņu, par to, ka mēdzu rakstīt kaut ko par savu dzīvi arī blogā :D Un te nu kļuva žēl, ka kārtējo reizi tā rakstīšana neiet uz priekšu. Tad nu atkal īsumā par pēdējajiem notikumiem.(Super short version)

>Pabeidzu mācības JVĢ. Diemžēl vēl joprojām neesmu tikusi klāt izlaiduma bildēm, tāpēc šeit laikam nebūs attēla no pēdējās dienas, bet nu vismaz pēdējā kopīgā ekskursija bija laba, tad nu ar briedi.


> Tad nākamais lielais notikus laikam bija piedalīšanās Dziesmusvētkos. Lai gan nevarētu teikt, ka svētki pilnībā attaisnoja cerības, tomēr bija normāli. Nepatika programma kā tāda - daudz laika patērēts noiešanai, lai sieviešu kori dziedātu savas dziesmas. Bet tomēr svētki paliek svētki.


> Vēlāk sekoja ilgais brauciens uz Liepājā notiekošo Summer Sound - kārtējais pirmoreiz. Tiešām vēju pilsēta - auksto vēju pilsēta!!! (Brrr) Bet daudz labu mākslinieku, laba mūzika, daudz lietiņu par velti (man jau patīk ;D) u.c. - tas atstāja ļoti labas atmiņas. Tomēr negtivitāti radīja pirmā nakts telšu pilsētiņā. Labi, es saprotu, ka tas ir festivāls, un mūzikai ir jāskan skaļi visu nakti, bet cilvēki - festivāls nav nodzeršanās līdz es vemju pasākums! Un arī ne es nokārtošos uz/pie jūsu telts, uzmetīšu jums uz galvas iepirkuma ratiņus un pārsitīšu meitenei degunu pasākums. Sāpīte.-_- Bet nu, tāda laikam ir mūsdienu jaunatne (hah, kā veco cilvēku viedoklis, bet nu patisība vien ir...)




> Tad sekoja grūts uzdevums - izlemt, kur tālāk studēt. Tā nu sanāca, ka tagad mācos RTU Muitas un nodokļu administrēšanā. Tā kā 1. kursā bijām ļoti daudz, tikām sadalīti vairākās grupās. Esmu 1. kopā ar vēl 24 superforšiem cilvēkiem ^^ Un šo piektdien (13. septembrī :o) jau rīkojām kopīgu pasākumu(???) - grupas izēšanos starplekciju laikā ;D Tā kā mēs mīlam ēdienu, tad sanesām dažādus pīrāgus, pankūkas, cepumus un citus gardumus, salikām uz gada un... Brutāli ēdām, kamēr pārējās grupas no malas noskatījās. :D Laikam nebija īpaši pieklājīgi necienāt, bet nu neko :D Es, kā parasti, biju uz brīdi aizgājusi, tāpēc kadrā netiku, bet nu redz tā tas izskatījās ^-^


Un man jau ir pirmā bilde  ar Mārtiņu ;D (Jo mikroekonomikā pagaidām viss ir zināms ;D)



> Un, sakarā ar iestāšanos RTU, pirmās mācību nedēļās nogalē apmeklēju arī studiju gada sākuma atklāšanas ballīti Mehulandē - 0. sesiju! Gari nestāstīšu - viss vakars pagāja piedaloties foršos konkursos un dejojot, fantastisks garastāvoklis, interesanti un draudzīgi cilvēki, lieliski pavadīta nakts. Ja visus nepalūgtu atstāt telpas 6 no rīta, tad domāju, ka vēl kādu laiku turpinātu dejot ;D





Tad nu pagaidām tas arī laikam ātrumā pārdomājot viss ^,..,^ Laikam jāsāk beidzot mācīties, tad jāsatiekas ar Buži ^^ Jā, dažas lieta nemainās ))

Hoobastank - The first of me

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru